Kontakt os på:
Telefon: 72170079
Mobil: 50892802
Email: info@4hoje.dk

 

Terrasse med bed
Ny belægning af terrasse og stier
Plantning og anlæg af bede
Det rigtige grej og maskiner
Indkørsel og stier
Nyanlæg af have
Havearbejde
Højbede i cortenstålKontakt os på 7217 0079, på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller  til højre her på siden.


Om
4høje Anlægsservice

Firmaet drives af Lars Levorsen, som startede 4Høje Anlægsservice på baggrund af års ansættelse som driftsleder i et af landets største firmaer inden for pleje af grønne områder.

4Høje Anlægsservice servicerer primært firmaer, institutioner, bolig og grundejerforeninger mm. med ydelser inden for grøn service, hvor vi med fokus på kundetilfredshed og anvendelse af specialmaskiner kan udføre opgaver til konkurrencedygtige priser.

I September 2011 udvidede vi firmaet ved at overtage anlægsgartner firmaet Tante Grøn ved Sdr.Omme.

Vi lægger vægt på at have fagligt dygtige medarbejdere. P.t beskæftiger vi 7 faglærte anlægsgartnere og brolæggere, 1 anlægsgartnerelev samt 6 tillærte anlægsgartnere.

4Høje Anlægsservice har domicil ved Randbøl mellem Vejle og Billund og kører ud fra Randbøl og Vejle. Se kort over området 4Høje Anlægsservice dækker

firehøje randbøldal
Navnet
“4Høje Anlægsservice” har vi valgt på grund af vort naboskab med fire høje fra bronzealderen. Disse høje er samtidig en daglig inspiration for medarbejderne om, at det er muligt at skabe grønne værdier, der holder i generationer.

4høje arbejdsradius

Her udfører vi arbejde

arbejdsomrde kort